Nieuw logo en nieuwe website

12 maart 2018

Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar 't Kikkerfort heeft een nieuw logo en een nieuwe website. De website heeft een nieuw uiterlijk en een aantal nieuwe functionaliteiten. Kijk rustig even rond! Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat graag.

 

Onthulling 

Maandag 12 maart werden het nieuwe logo en de nieuwe website van zwembad ’t Kikkerfort officieel onthuld. Een aantal deelnemers van Aquagym onthulde het logo op de gevel van het zwembad, onder toeziend oog van bedrijfsleider Anthony Fokker. Ook de nieuwe vlag werd gehesen. Het nieuwe logo is modern en fris. De nieuwe website voldoet aan de huidige normen en is bijvoorbeeld op mobiel goed toegankelijk.

 

Moderniseren

Met de nieuwe uitstraling wil ‘t Kikkerfort blijven innoveren en met de tijd meegaan. Volgens Fokker is dit belangrijk: “Ik werk al bijna 42 jaar bij ’t Kikkerfort en dit wordt het derde logo. Het is belangrijk te blijven vernieuwen om ook steeds nieuwe mensen aan te trekken. We willen vooruit gaan in plaats van achteruit.” Naast een nieuw logo en een website zijn er ook plannen voor het moderniseren van de entree van ’t Kikkerfort.