Halloween Disco Party

16 oktober 2018

Op zaterdag 27 oktober transformeert zwembad 't Kikkerfort in Breukelen in een spookzwembad!

In navolging van de uitverkochte, tweede editie vorig jaar wordt er dit jaar weer groots uitgepakt. Het personeel is al druk bezig met de voorbereidingen om deze avond weer vol spektakel te laten verlopen. Bewegende poppen, kostuums, werkelijk alles wat maar bijdraagt wordt ingezet om ook deze avond legendarisch te maken.


Zweminstructeur en DJ; Mike Fokker vertelt: "Twee jaar geleden leek het ons leuk om in plaats van het discozwemmen een speciale editie te houden met: “ Halloween" als thema. We hadden toen nooit kunnen denken dat dit zo leuk zou worden. Het feest was helemaal uitverkocht en er stonden zelfs kaartjes boven de verkoopprijs op Marktplaats! Voor dit jaar hebben we nog kaarten. Dus als je tussen de 7 en 14 jaar bent en een zwemdiploma hebt, ben je van harte welkom! Als je durft tenminste!” voegt hij er aan toe.

Kaarten zijn voor voor €6,50 te koop aan de balie van 't Kikkerfort. Let op: Op de avond zelf worden er geen kaarten meer verkocht. De party begint om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur

  • Tijd: 19:00 - 21:00 uur
  • Tickets: €6,50
  • Leeftijd: 7 t/m 14 jaar
  • A-diploma is verplicht
  • ouders/begeleiders: badkleding verplicht