Hoog niveau bij het afzwemmen

29 mei 2019

25 mei hebben weer veel kinderen hun zwemdiploma gehaald in ’t Kikkerfort. Tijdens het afzwemmen was een rapporteur aanwezig van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Hij was zeer te spreken over de kwaliteit van het afzwemmen en beoordeelde alle onderdelen met ‘Zeer goed’ of ‘Goed’.

 

Rapporteur onder de indruk

De rapporteurs van de Nationale Raad Zwemveiligheid komen onverwachts langs om de kwaliteit van het afzwemmen te beoordelen. 25 mei was Zwembad ’t Kikkerfort aan de beurt. De rapporteur was onder de indruk hoe goed de kinderen konden zwemmen. De onderdelen die hij beoordeelde waren: watervrijheid, algemene indruk en alle zwemslagen. Alle onderdelen werden beoordeeld met Goed, of ‘Goed tot zeer goed’. De algemene indruk was zelfs ‘Zeer goed’. 

 

Nationale Raad Zwemveiligheid

Stichting Nationale Raad Zwemveiligheid heeft als doel de zwemveiligheid van de hele Nederlandse bevolking op een zo hoog mogelijk niveau te brengen. Hiervoor hebben zij de Examenregeling Nationale Zwemdiploma’s. De landelijke exameneisen zijn gekoppeld aan het Zwem-ABC. Zwemlesaanbieders die het Zwem-ABC uitgeven, zoals ’t Kikkerfort, moeten in het bezit zijn van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Een zwemlesaanbieder ontvangt deze Licentie Nationale Zwemdiploma’s alleen als aan alle kwaliteitseisen is voldaan.

 

Geslaagd

A-Diploma

Bastiaan
Fenna
Kim
Dirk
Floris
Ciara
David
Matthias
Boris
Sarah
Luther
Marit
Boaz
Norah
Noï
Mats
Joas
Pilou
Boaz
Noa
Nova
Janneke
Milan
Cato
Ruben
Lisa
Julie
Alohi
Thara
Iris
Lotte
Renske
Charlotte

 

B-Diploma

Taha
Rens
Rutger
Senna
Rona
Élodie
Noa
Jasper
Sophie
Jacco
Fleur
Annemijn
Liselotte
Nina
Gyninho
Romaisa
Marin
Fiene
Guus
Naomy
Kai
Lukas
Sten
Thijs
Kenzie
Boaz
Lotte
Romy
Niels
Tim
Timo

 

C-Diploma

Quint
Mohammad
Jacky
Csylanthe
Roos
David
Niels
Jeen
Bram
Noor
Lydia
Mirthe

 

Snorkeldiploma

Ber
Livia
Kate
Indy
Feline 
Caithlynn
Wilson