U-pas en zwemregeling

Met de U-pas kun je een zwemleskaart voor het C diploma, Survivallen of Snorkelen, een 11 / 26 badenkaart of een doelgroepenkaart kopen. Hiervoor kun je het hele budget inzetten. In Stichtse Vecht kunnen kinderen met een U-pas gratis de zwemdiploma’s A en B behalen. Dit gaat niet ten koste van het U-pas budget. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de zwemregeling.


U-pas

Met de U-pas kun je een zwemleskaart voor het C diploma, Survivallen of Snorkelen, een 11 / 26 badenkaart of een doelgroepenkaart kopen. Hiervoor kun je het hele budget inzetten. Als je in aanmerking wilt komen voor de U-Pas korting, neem dan de U-pas (voor ieder gezinslid) mee naar het zwembad.

Kinderen die buiten gemeente Stichtse Vecht wonen en hun A en B diploma willen behalen kunnen gebruik maken van het budget op de U-pas. Ook kinderen die doorgaan voor C, Survival of Snorkelen of 18 jaar en ouder zijn kunnen de U-pas gebruiken om de zwemlessen te betalen. Dit kan via het U-pasbudget.

 

Zwemregeling: gratis A en B diploma

In Stichtse Vecht kunnen kinderen met een U-pas gratis de zwemdiploma’s A en B behalen. Dit geldt voor kinderen tot 18 jaar en kan onder andere in ’t Kikkerfort. Hiervoor kunnen zij gebruik maken van de zwemregeling.

  1. Ga naar www.sportpuntstichtsevecht.nl 
  2. Vul het formulier in
  3. Maak een kopie van de achterkant van je U-Pas
  4. Verstuur het formulier en de kopie van je U-Pas digitaal naar Sportpunt Stichtse Vecht
     

Als een kind nu al zwemlessen volgt dan worden deze niet met terugwerkende kracht vergoed. De zwemlessen en het afzwemmen voor het A-diploma kosten gemiddeld € 450, -.

 

Meer informatie

administratie@kikkerfort.nl

Of kom langs aan de kassa van 't Kikkerfort.