Diplomazwemmen

Het diplomazwemmen voor de diploma's A, B en C vindt een aantal keer per jaar plaats. Nadat de zweminstructeur de kinderen beoordeeld heeft, krijg je hiervoor een schriftelijke uitnodiging. Onderaan deze pagina kun je de exameneisen downloaden.

 

A diploma

De zweminstructeur beoordeelt met de zwemlescoördinator of je mag afzwemmen voor het A diploma. Tijdens de reguliere zwemlessen wordt bekeken welke kinderen mee mogen doen met het proefzwemmen diploma A. De kinderen die geselecteerd worden krijgen hiervoor een schriftelijke uitnodiging. Tijdens het proefzwemmen wordt bekeken welke kinderen opgaan voor het diploma A.

 

B diploma

De zweminstructeur beoordeelt de kinderen voor het B diploma tijdens de zwemles. De kinderen die mogen diplomazwemmen voor hun diploma B krijgen hiervoor een schriftelijke uitnodiging. Bij twijfel wordt overlegd met een collega of de zwemlescoördinator.

 

C diploma

Proefzwemmen voor het diploma C (zaterdag- en woensdaggroep) is altijd tijdens de woensdagmiddag C les. De kinderen die op zaterdagochtend zwemmen, krijgen hiervoor een schriftelijke uitnodiging. De lesgevende zweminstructeur en de zwemlescoördinator beoordelen de kinderen.

 

Meer informatie

zwemlessen@kikkerfort.nl

Heb je nog vragen over de zwemlessen of het diplomazwemmen? Stuur dan een e-mail of neem contact op met de zwemonderwijzer!