Fit & Fun 40+

Fit & Fun 40+ is een plezierige vorm van lichaamsbeweging in het water, speciaal voor iedereen vanaf 40 jaar. Door bewegen in het water blijven je spieren en gewrichten lekker soepel. Veel mensen ervaren sporten in het water als zeer positief. De natuurlijke weerstand van water zorgt ervoor dat spieren optimaal getraind worden terwijl de kans op blessures nihil is. Fit & Fun 40+ is een ideale manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Het resultaat...een goed gevoel!

 

 

Fit en fun kerstRooster

Vrijdag 09.00 - 09.45 uur

 

Voor wie

Voor iedereen vanaf 40 jaar die graag individueel en toch in groepsverband wil bewegen. Een goede zwemvaardigheid is aan te bevelen.


Kosten

  • Los kaartje + doelgroepenkaartje of
  • Meerbadenkaart + doelgroepenkaartje

Bekijk tarieven

 

Voordelen Fit & Fun

Het is goed voor je gezondheid als je dagelijks beweegt. Volgens de beweegrichtlijnen van de gezondheidsraad moeten volwassenen wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief bewegen. Ook bevelen zij spier- en botversterkende activiteiten aan. Dit alles verlaagt het risico op chronische ziekten als diabetes en, hart- en vaatziekten, en depressieve symptomen en, bij ouderen, botbreuken. Fit & Fun past uitstekend binnen deze richtlijnen.