Banen zwemmen

Wil je komen zwemmen? Dit is weer beperkt mogelijk. Vanaf woensdag 19 mei bieden we weer banenzwemmen aan. 

Helaas zijn er nog geen andere activiteiten mogelijk. Indien u reserveert en de lockdown wordt onverwachts verlengd, zullen alle reserveringen komen te vervallen.

Online reserveren verplicht

I.v.m. nieuwe persmoment op 1 juni is reserveren tot uiterlijk 8 juni mogelijk

 

Rooster banenzwemmen 

Het rooster voor banenzwemmen wisselt momenteel nog door de Covid-19 maatregelen. Kijk in online reserveren rooster voor de tijden 

  

 

Vakanties: aangepaste tijden

Tijdens de vakanties kun je alleen in de ochtend banenzwemmen tot 11.00 uur. Ook kun je in de avond weer banenzwemmen.

 

Kosten

  • Meerbadenkaart of los entreekaartje

Bekijk tarieven

Momenteel is er geen 2.000 & 10.000 m zwemmen!  

2.000 meter zwemmen 

Ieder jaar kun je van 1 mei tot en met 30 september 2000-meter-zwemmen. Vraag de stempelkaart aan bij de kassa. Bij iedere 250 meter ontvang je een stempel (maximaal 2 per keer). We verloten elke maand een 11 badenkaart onder de volle ingeleverde stempelkaarten. Aan het einde van het 2000-meter-zwemmen verloten we een 26 badenkaart.

Looptijd: 1 mei tot en met 30 september

 

10.000 meter zwemmen

Ga jij de uitdaging aan? Doe tussen 1 oktober en 30 april mee aan het 10.000 meter zwemmen. Vraag een stempelkaart bij de kassa. Bij iedere 500 meter ontvang je een stempel (maximaal 2 per keer). Bij 20 stempels krijg je een vrijkaartje. Aan het einde van de actie wordt er onder de volle ingeleverde stempelkaarten een 11 badenkaart verloot. Deelname is geheel gratis en mag zo vaak als je wil.

Looptijd: 1 oktober tot en met 30 april

 

Zwem4daagse

Jaarlijks organiseren we de Zwem4daagse. Dit is het evenement bij uitstek voor het zwemmen van baantjes. Kom vier keer zwemmen en ontvang na afloop een mooi aandenken. Tijdens de Zwem4daagse hebben we leuke extra’s. Zo krijg je iets te eten en te drinken.

 

Zwem4daagse